Gratis kino, stipendpils og spillkveld!

God søndagsquæll!

Første uka etter ferie gikk fort, så kom litt brått på den søndagen her. TURLUR har nå hvertfall hatt en kjempefin tur til Sunnmøre, og kunne melde om finvær, god mat og nøgde folk! Nå litt om uka som kommer:

På torsdag er det igjen stipendpils på kontoret! Anbefaler å ta turen opp etter en halv-lang dag på Id-arealet for å slukke tørsten litt.

På fredag arrangerer LURDO! sjakkturnering og spillkveld på R10! Og til helga arrangeres også et kurs i Pathfinder 2-e! Om du enda ikke gjør det, så kan du følge med på facebook siden til LURDO! her: LURDO! Facebook, så har du oversikt over arrangement som skjer fremover.

Vil også minne om at det blir gratis kino om litt under et par uker, og avstemning for hvilken film vi skal se er åpen! Foreløpig er det John Wick og Super mario som leder. To veldig like filmer så ett fett hvem som vinner egt, men du kan nå stemme her på den du vil se: Gratis Kino

Håper alle får en produktiv eller hyggelig uke, enten eller, så leses vi neste søndag 🙂

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *