Super Mario og quiz

Hei igjen! 

Atter en uke, og det lades opp til fullt eksamenskjør. Fins ikke bedre oppvarming til ny uke enn cavasøndag. Ryktes at Durek skal dukke opp på Heidis også. Jeg skjønner ikke helt hvordan det gir mening, men hva gir mening om dagen egentlig.

På onsdag er dagen som hvertfall jeg har venta på hvertfall. En gratis visning av Super Mario The Movie, megatabbe om du ikke har meldt deg på enda. Gratis kino

Om [?]-blokker og Jack Black-Bowser ikke er din tekopp, arrangeres det igjen Quiz på work work torsdag kveld. Lite pugge potensiale denne gangen, da temaene er litt vanskeligere å forutse enn på Påskequizen. Siste quiz før sommerferien så meld deg på et lag og bli med! Quiz

Vil også minne om at arrangementet om Spanskrørets 17.mai frokost er åpnet. Det blir en kjempekoselig frokost i toppetasjen på sentralbygget med god mat og stemning, før vi feirer nasjonaldagen etter eget ønske etterpå. 17.mai

Vi leses neste uke

-Håkon

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *