Hybridquiz, filmkveld og frokost

God søndagskveld! Håper alle har fått nyte finværet forrige uke! Og med finvær mener jeg jo snøen og kulda som har gjort et comeback. Akkurat det vi trenger nå!

Til uka har vi mye å glede oss til da, blant annet Hybridquiz på onsdag! Forrige uke var det fullstappa andre etasje på quiz på work-work. Veldig gøy om like mange blir med på onsdag så kan vi vise Erudio hva vi er gode for!

Quællen etter er det duket for ny filmkveld! Kjempesuksess med «Et glass til» forrige gang, så gleder meg til denne også! Hvilken film som vises er ikke helt bestemt enda, så kommenter noen forslag og stem på dem du liker på arrangementet! Filmkveld på torsdag, klokka 18 da altså.

Tilslutt kan jeg også melde at det blir frokost på kontoret denne uken. Ifølge en tvilsom Martin her i kollektivet er det på tirsdag, men ikke quote oss på det. Følg med på insta/fb på fridagen imorgen så dukker det nok opp litt offisiell info.

Det var det jeg fikk skrapt sammen på notater-appen ikveld, vi leses neste uke!

Klem og kyss, Håkon

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *