Paint n Sip, vitnemålsutdeling og 17.mai påmelding

Hei igjen!

Håper alle har hatt en fin og fri dag på frigjøringsdagen. Ble et mandagsinnlegg denne gangen. Har selvfølgelig en gyldig grunn til det. Hadde ikke så lyst til å skrive i går.

Vi har rullet over i mai, og det ser ut som været endelig har henta seg inn. Uteaktivetet blir på egetansvar, for det meste som skjer i Spanskrøret denne uka er innenfor gløs sine 4(minst) vegger.

Imorgen tidlig, tirsdag, holder kontoret åpent for frokost kl07:00. Finfin motivasjon for å komme seg tidlig på campus og starte dagen med litt banter og kortspill.

Senere på kvelden imorgen arrangeres det paint’n’sip på kontoret med arrkom. Både painting og sipping er veldig god terapi for en sliten student i eksamensdrivet, med dokumentert effekt. Anbefales av 9/10 tannleger.

På onsdag er det igjen klart for vitnemålsutdeling! Ryktes mange gode tekster, noe kryssord for litt eksamensprokrastinering, og muligens kake?

Torsdag varter LURDO! opp med eksamensspillkveld på work-work. Siste spillkvelden for semesteret, så siste mulighet for å kose seg litt før sommerens blodige familieoppgjør i ticket to ride.

Neste uke er det også 17.mai (hurra), og Spanskrøret har selvfølgelig egen frokost! Irgens stiller med brød og juice, så kjører vi dugnad på å ta med resten av pålegg og tilbehør som hører til en 17 mai frokost. Mange påmeldte allerede, men masse plass igjen! Påmeldingen er ganske enkel, du fyller inn navn og hva du tar med til fellesskapet i excel arket som du finner på facebook arrangementet

Alt av dette finner du mer info om på facebook, så sjekk ut gruppa om du vil vite mer!

Lykke til alle som har eksamen denne uka! Dette klarer vi! Ellers klarer vi det i august

-Håkon

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *