Søndagsinnlegg, komiteopptak, arrangement og nettsiden

Hei! Da var det nytt semester og det betyr nye søndagsinnlegg. Håper alle har hatt en kjempefin sommer!

Til alle nye fjes på LUR; Hei og velkommen! Håper dere har hatt en fantastisk fadderuke!

Dette er altså søndagsinnlegg, som Styrets inspektør(meg) skriver hver søndag med litt info om hva som har skjedd og hva som vil skje for oss i Spanskrøret. Gjerne også krydret med dårlige forsøk på humor iblant. De legges ut her på nettsiden, og det nyeste vil alltid være på forsiden, så de skal være lette å finne.

Apropos nettsiden, når jeg først har dere her. Sjekk ut kalenderen etterpå og se om det er noen viktige datoer som bør holdes av. Den skal oppdateres utover semesteret med viktige arrangement og datoer, så den er verdt å sjekke ut iblant. Allerede nå bør dere holde av både 16.september og 22.september. Lørdag 16.september er det immatrikuleringsball, og påmeldingen finner du her: immball. Fredag 22.september er også en viktig dag å holde av. Da er det nemlig opptakstur, som er en hyttetur vi arrangerer for førsteklassinger, faddere og evt andre som ikke har fått vært med tidligere. Her blir det opplegg, leker, fest og kos, og det blir kjempegøy! Kommer mer info og påmelding til denne senere

I dag åpnet også komiteopptaket. Komiteene har mange kanskje fått hamret inn i frontallappen på hybel til hybel, men om dere fortsatt vil vite mer om tilbudet i Spanskrøret så sjekk ut Komiteene her. Alle førsteklassinger er garantert minst en komite under opptaket, så anbefaler alle å søke. Mye sosialt som skjer ++ fordeler som kontor-/kjøkkentilgang. Andre ting du bør sjekke ut mens du er her: Merch, Bli medlem, Grupper

Kan også nevne at denne uka skal dere få bli litt mer kjent med meg og de andre i Styret, inkludert vår nye elevrådsrepresentant! Dere har nok sett oss litt her og der under fadderuka, men nå skal dere få bli enda litt mer kjent med oss og rollen vår i Spanskrøret. Det skjer på instagrammen til Spanskrøret. Inn og følg. Første styrepresentasjon er vår kjære kontorsjef Hermann. Han setter standarden på presentasjonene allerede imorgen.

Da var det mer enn nok for denne gang kanskje. Blir ikke like mye info hver søndag asså, det hadde jeg ikke orka. Vi leses neste uke! -Håkon

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *