Naborevyen, jubileum og åpningsfest!

Heihei alle sammen!! Nå har det nye styret tredd inn for fullt, og det betyr at det er jeg, Sofie, som kommer til å skrive søndagsinnleggene for dere framover. Jeg har nettopp våknet opp etter en gøy kveld med nyttårsbordet til Luremus og Kråkeluren. Der var det god stemning som alltid!

Jeg håper alle har hatt en superfin juleferie, og at starten på semesteret ikke har vært for brutal. Nå er det nytt semester, og som alltid har vi mange spennende ting i vente!

Først og fremst vil jeg gi en oppdatering på hvordan det gikk på idrettsfestivalen! Der kom begge volleyballagene til kvartfinalen, mens fotball herre og dame ikke kom seg til sluttspillet. Det gikk ikke helt etter planen, men vi kommer sterkere tilbake neste år!

Nå har Naborevyen 2024 sluppet navn, Overspæll, og billettene ligger ute. Skaff deg billetter her, det har hvertfall jeg gjort. Den vises både 23. og 24. februar.

Nå nærmer det seg også den største begivenheten av de alle, nemlig 20 års jubileet til Spanskrøret. Hold av den 10.februar for dette vil du ikke gå glipp av! Billettene er fortsatt til salgs, så meld deg på!! I den forbindelse skal det skje mange gøye arrangementer i ukene før selve jubileet. Oversikten over hva som skal skje de ulike dagene kan du blant annet finne på Spanskrøret sin instagram: spanskroret. Her er det noe man må melde seg på som blant annet åpningsfesten som skjer nå på lørdag 27. Meld deg på vors vs. vors her. Hvis du melder deg på jubileet vil du få reduserte priser på arrangementer under jubileumsukene!

På jubileet kommer det til å bli en del underholdning, og som alltid skal det fantastiske koret LURveleven ha et innslag. Hvis du ønsker å være med på dette skal LURveleven ha øving nå på tirsdag:)

Det var det jeg hadde for denne gang! Håper alle får en nydelig uke, og så sees vi!

Jeg avslutter med noen velvalgte ord for den kommende uken: Fail early, fail often, fail forward

Mvh Sofie

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *