Infomøter, grillings, spillkved, quiz og sjakkturnering

Hei alle fine spankymedlemmer! Håper alle har fått kjøpt seg en is i finværet i dag, og har tatt seg et avbrekk fra eksamenslesingen. Jeg føler at jeg henger ganske bakpå med denne lesingen, men jeg satser på at den kommende uken blir en bra arbeidsuke. Det tror og håper jeg at den blir for dere alle. I tillegg til all eksamenslesing er det viktig å ta gode og litt for lange pauser, og det skal ukens program hjelpe dere med:

På mandag vil det være tre ulike infomøter :

  • Det skal være kræsjkurs i matte B i R21 klokken 16.00-18.00. Håper dere lærer mye av dette og at stresset kan senkes etter disse to timene.

  • Det vil også være infomøte om emner og fagretning for matematikkstudentene i 2. og 3.klasse. Dette vil skje 13:15 på rom 1329 i Sentralbygg 2.

  • I tillegg til dette vil det også være orienteringsmøte i forbindelse med fagdidaktisk master innenfor fysikk, kjemi, biologi og informatikk. Der skal det bli informert om ulike masteremner man kan ta i tillegg til at vi får høre om hvordan det er å være masterstudent. Dette skal skje i F6 i Gamle Fysikk klokken 16.15-18.00.

På tirsdag er det grilling med NV- gangen. Alle tar med sin egen grillmat, og så stiller linjeforeningene i NV-gangen med grill. Det blir en hyggelig og sosial lunsjpause slik at man får noe annet å tenke på enn bare integraler og matematiske bevis. Dette skal skje utenfor realfagsbygget klokken 12.00-14.00.

På torsdag skal det skje to gøye arrangementer du kan være med på.

  • Det er brettspillkveld med LURDO! og logo-avstemning. Kake og snacks er inkludert for alle medlemmer, og dette finner sted klokken 18.00 i R22.
  • Det skal også være semesterets siste Spanskrøret-Quiz på Work-Work klokken 19.00!

Deretter går vi videre til fredagen som skal bestå av vitnemålsutdeling klokken 12.00 på kontoret! I tillegg til LUR sjakkturnering klokken 18.00-21.00 i R22. Ønsker du å vinne et pent gresk sjakkbrett av metall som vandrepokal er det bare å bli med! Trykk «skal» på arrangementet her.

Ellers må dere huske å skrive hva dere skal ha med dere som tapasrett til 17.mai frokosten. Dette skjemaet finner dere på Spanskrørets Facebookside. Håper at flest mulig vil bli med på denne frokosten! Det var supergøy i fjor, og det betyr bare at det kommer til å bli like bra om ikke bedre i år!

Det ble en del info for denne gang, men håper dere fikk lest gjennom alt og gleder dere til flere av ukens begivenheter! Ha en finfin uke!

Klem fra Sofie

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *