Frokost på kont, 17.mai frokost og GeoGuesser på kont

Heiheii! Håper alle er klare for en ny eksamenslesedag i solsteiken. Viktig å ta gode og laaange pauser i finværet mens vi har det. Neste uke skal det ikke bli like fint, og det er dermed viktig at vi utnytter det nå!

Som et sosialt og hyggelig tiltak i eksamensperioden skal vi ha frokost på kontoret hver tirsdag og torsdag i eksamensperioden klokken 07.15-08.00. Vi i styret stiller med nytraktet kaffe og hyggelig selskap. Dette er en fin mulighet for alle som sliter med å stå opp tidlig, slik som meg selv. Kom deg på skolen tidlig, få din sosiale daglige dose, hiv innpå en stor mengde kaffe og så blir det en bra lesedag.

Ellers må alle huske å skrive inn hva man skal ha med seg på 17.mai frokosten her. Det blir som vi har hatt tidligere år frokost i 13.etasje på stripa. Viktig å huske på at det er ikke lov med medbrakt drikke. Bli med å nyt den fine utsikten fra toppetasjen med nasjonalsang og god stemning. Etterhvert skal vi ta felles bilde foran hovedbygget for deretter å gå sammen i toget.

Som et avbrekk fra lesingen skal det være GeoGuesser-kveld på kont på torsdag klokken 18.00. Det blir et utvalg av maps, og hvilke maps som skal spilles vil bli lagt ut i arrangementet i forkant. Det vil bli premieringer med gavekort på SIT, og ikke nødvendigvis bare til vinneren.

Det var alt for denne søndagen! Håper dere får en fantastisk dag!

Klem fra Sofie

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *